Update 22 april 2020

 In Nieuwsberichten

Het coronavirus heeft het land volledig in zijn grip. Maar onze werf van Residentie de Beemd te Genk gelukkig niet helemaal!

Gelukkig zijn nog enkele onderaannemers van de aannemer Execon bereid om hun werken in de mate van het mogelijke verder te zetten. Wij waarderen dit ten zeerste.

Ondanks de restricties en trage voortgang op de werf blijven wij voor je klaar staan! Hoewel we voor de gezondheid van jou en van onze medewerkers geen afspraken meer maken voor de bezichtiging van de kijkwoning blijven wij toch bereikbaar, niet enkel via telefoon maar ook via Whats-app en skype. Je merkt het: wij blijven voor jou in de weer. Heb je interesse in de laatste stadswoning of een appartement? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je virtueel rond kunnen leiden en jou van alle informatie kunnen voorzien. Zodra het ons is toegestaan zullen wij contact met je opnemen voor het maken van de een afspraak voor de bezichtiging van de kijkwoning en het kijkappartement. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze makelaar ERA Maximmo.

Hopelijk kunnen wij dit snel achter ons laten. Hou het veilig voor jezelf, je gezin en je vrienden.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken